ARTVİN ARDANUÇ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Kutlandı.

     
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Kutlandı.


  

        2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Hükümet Binası önünde Çelenk Sunulmasıyla başladı.

       Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Yücel ŞEKER, Kurum Müdürleri, öğretmenler   ve öğrenciler ve veliler katıldı.

       Çelenk Sunumunun ardından Atatürk İlkokulu’ndaki törene Ardanuç Kaymakamı Sayın Abdil KOÇ, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım DEMİR, İlçe Emniyet Amiri Ümit TATLISU İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yücel ŞEKER’in yanı sıra;, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

     Törende  konuşma yapan okul müdürü Tekin SARIÇİÇEK ,2015 – 2016 Eğitim ve Öğretim yılına kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yüreklerimizdeki coşku ve heyecanın tarif edilmez kıvılcımları içinde yeni bir eğitim öğretim yılına  başlıyoruz dedi.

    Günün anlam önemini belirten şiir ve konuşmaların öğrencilerin okunmasından sonra, birinci sınıfa başlayan öğrencilere dördüncü sınıf öğrencilerinin çiçek vererek hoş geldiniz dediler. Ardından İlçe Kaymakam’ımız Sayın Abdil KOÇ ;Öğretmen ve öğrencilerin ilköğretim haftasını kutladıktan sonra program sona erdi.

başlıkilköğretim haftası fotoilköğretim haftası fotoilköğretim haftası fotoilköğretim haftası fotoilköğretim haftası fotoilköğretim haftası fotoilköğretim haftası fotoilköğretim haftası fotoilköğretim haftası fotoilköğretim haftası fotoilköğretim haftası fotoilköğretim haftası foto

 

      

Hükümet Konağı Kat No1 Ardanuç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ardanuç/ARTVİN - 0(466) 611 2753

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.