ARTVİN ARDANUÇ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEMİ SONA ERDİ

İlçemiz Kaymakamı Mutlu ALMALI, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım DEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf SARAÇ ‘ın katılımı ile İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulu’nda karne töreni düzenlendi. 
2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEMİ SONA ERDİ

Karne töreni öğrenci ve öğretmenimizin konuşmalarının ardında ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf SARAÇ konuşmalarında;’’ Ardanuç Eğitim-Öğretim ailesi olarak öğretmen, öğrenci ve velilerimizle 2014-2015 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini kazasız belasız başarılı bir şekilde bitirmiş olmanın sevincini ve öğrencilerimizin alacağı karnelerin onlar kadar olmasa da heyecanını yaşıyoruz. Kazanılan başarıların hayırlı olmasını diliyor karşılaşılan güçlükler için geçmiş olsun diyorum.

Sevgili Öğrenciler;

Sizler bizim için, ilçemiz için ve ülkemiz için çok önemlisiniz. Öğretmenlerimiz size verdikleri notlarla bu dönem derslerinizde başarılı olmak için gösterdiğiniz gayreti değerlendirdiler. Yüksek veya düşük notlar sizin başarınızın bir bütün olarak değerlendirilmesi değildir. Zaten sizler hedeflediğiniz gelecek için geç kalmış değilsiniz. Ancak şunu belirtmek isterim ki şimdi zaman başarılı olma zamanı değil, çok başarılı olma zamanıdır

Yoğun geçen bir dönemin ardından  şimdi dinlenme artık hakkınız.  Bu süre zarfında dinlenmenizin yanı sıra sevdiğiniz kitapları okumanız, açık alanda spor yapmanız, sanal aleme fazla dalmamanız bir öğretmen ve veli olarak tavsiyemiz. Hepinize iyi tatiller.

Sevgili Öğretmenlerimiz;

Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için, derslerde, yetiştirme kurslarında, sosyal kültürel sportif faaliyetlerde ve diğer görevlerinizde gösterdiğiniz çabadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Özellikle Tütünlü YBO ve Cumhuriyet Ortaokulu Öğretmenleri olarak 8. Sınıflara yönelik uygulanan TEOG sınavında gösterdiğiniz başarıdan dolayı hepinizi kutluyorum, sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde bir yarıyıl tatili diliyorum.

Saygıdeğer Veliler;

Tüm çalışanlarımızla birlikte öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için yoğun bir çalışma temposu içinde olduk. Bizlerin sizler gibi ortak amacı çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi ve meslek sahibi olmalarıdır. Çocuklarımızı karneleri ile değerlendirmeyelim. Karneler onların bu dönem gösterdikleri akademik başarının ölçüsüdür. Başarı ya da, Başarısızlığa da, gereğinden fazla anlam yüklemeyelim. Kesinlikle akranları ile kıyaslamayalım. Geleceğe umutla bakalım. Tatilde çocuklarımıza dinlenebilecekleri, güzel fırsatlar sunmaya çalışalım, onlarla birlikte zaman geçirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle sevgili öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.’’dedi.

İlçemiz Kaymakamı Mutlu ALMALI ve Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım DEMİR’in öğrencileri tebrik edip başarılarının devamını dileyerek karne ve belgelerini verdiler.

Karne töreni İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. 

Hükümet Konağı Kat No1 Ardanuç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ardanuç/ARTVİN - 0(466) 611 2753

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.